Koda

OstroVit - BCAA 20:1:1 400 g

Živilo za športnike s sladili

22,99 €
Količina:
zoom_out_map
Opis
Opis izdelka

OstroVit BCAA 20-1-1 je prehranski dodatek, ki vsebuje razvejane amino kisline BCAA najvišje kakovosti v razmerju 20: 1: 1. Te aminokisline vključujejo: levcin, izolevcin, valin. V telo morajo biti dodane, ker spadajo med tako imenovanemu esencialne aminokisline - aminokisline, ki jih človeško telo ne more samo ustvariti.


Za ostrovit BCAA 20-1-1 je značilna povišana vsebnost levcina, zaradi česar je izdelek idealen dodatek pred vadbo.

Levcin je ena od najpomembnejših spojin, odgovornih za izgradnjo mišične mase. Njegovo delovanje sproži anabolične procese. Poleg tega povečuje mišično občutljivost na anabolni učinek insulina in poveča količino ATP v mišičnih celicah. Poleg tega je HMB sestavljen iz leucina - spojine z močnim protikataboličnim učinkom, ki zavira delovanje encimov, ki so odgovorni za razgradnjo strukturnih proteinov v mišicah.


Prednosti BCAA aminokislin:

  • - preprečujejo upad mišične moči med vadbo,
  • - pospešujejo regeneracijo mišic po vadbi, 
  • - pomagajo vzdrževati mišično maso,
  • - izboljšajo kognitivne funkcije po vadbi,
  • - zmanjšajo zaznavanje napora med vadbo in
  • - pozitivno vplivajo na imunski sistem.

Uporaba: zmešajte 10,5 g proizvoda (2 merici) s 250 ml vode. Na dneve treninga zaužijte enkrat dnevno,pred ali po treningu. Na dneve brez treninga spijete en odmerek po tem, ko se zbudite.


Hranilna vrednost:

   

100g odmerek 10,5g
L-leucine 57.14 g 6000 mg  
L-isoleucine 2.857 g 300 mg  
L-valine 2.857 g 300 mg  

 Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

L-levcin, L-izolevcin, L-valin, emulgator: lecitini; arome, koncentrat pesnega soka v prahu, regulator kislosti: citronska kislina; sol, sladilo: sukraloza.

--- 

Izdelek lahko vsebuje mleko (vključno z laktozo), sojo, arašide, druge oreščke, sezamova semena, oves, jajca, rake, ribe.

Mnenja

Mnenja

Napiši svoje mnenje.

OstroVit - BCAA 20:1:1 400 g

Živilo za športnike s sladili

Napiši svoje mnenje.