Koda

Ostrovit - PRE - Amino 400g

Živilo za športnike s sladili

23,99 €
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Količina:
zoom_out_map
Opis
Opis izdelka

OstroVit PRE-AMINO True Taste je celovit dodatek za športnike, ustvarjen za najboljše in najzahtevnejše športnike. Posebej razvita formula vam bo omogočila, da boste pri vadbi dosegli najboljše rezultate, občutili neverjetno moč in zadovoljstvo med vsakim treningom.


OstroVit Pre-Amino

Je bil oblikovan, da je lahko vsak športnik na svojem treningu, da vse od sebe. Je mešanica snovi, ki mobilizirajo telo za intenzivnejše vadbe.


Glavne lastnosti OstroVit Pre-Amino

-----

Vsebuje BCAA aminokisline

Vsebuje Arginin AKG (L-arginin je ključnega pomena v primerih večjega napora in stresa. V stenah krvnih žil se encimi arginina pretvorijo v dušikov oksid (NO), ki širi krvne žile in poveča krvni obtok v mišicah – “pump učinek”. L-Arginin ne vpliva pozitivno le na nastajanje dušikovega oksida, ki širi krvne žile in s tem povečuje zaloge hranilnih snovi in kisika v mišicah, ampak v fazi mirovanja dodatek L-arginina poveča izločanje inzulina, kar ima za posledico stopnjevano shranjevanje glikogena, ki je osnovni vir energije v mišicah. Za športnika je L-arginin dragocen vir za krepitev imunskega sistema.)
Vsebuje Hidrolizat sirotkinih beljakovin
Vsebuje Beta alanin (Beta alanin je neesencialna aminokislina, ki skupaj z L-histidinom pomaga pri oblikovanju karnozina. Beta alanin dviguje koncentracijo karnozina v mišicah. Priporočamo ga vsem, ki se ukvarjajo z eksplozivnimi športi, na primer sprintom, dvigovanjem uteži ali boksom, ter vsem, ki delajo vaje za vzdržljivost in želijo preprečiti utrujenost)

Vsebuje Citrolin malat (Citrullin malat naravno povečuje raven arginina in ornitina in s tem sintezo NO. Zahvaljujoč zelo hitremu pretoku v mišice močno pospešuje regeneracijo mišic po intentivni vadbi)


Uporaba: Zmešajte 20g izdelka (2 merici) v 300ml vode ali soka in spijte pred ali med treningom.


Hranilna vrednost na odmerek (20 g):

Bcaa(L-levcin, L-izolevcin, L-valin (v razmerju 2:1:1) 6000mg

Hidrolizat sirotkinih beljakovin

4000mg

Arginin AKG 

od tega arginin

3000mg

2123mg

Beta alanin

3000mg

Citrulin Malat

od tega L-citrulin

1600mg
1136mg


Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

BCAA (L-levcin, L-valin, L-izoleucin), hidrolizat sirotkinega proteina, L-arginin alfa-ketoglutarat, betalanin, citrulin malat, emulgator - lecitin oljne ogrščice, arome, sladila: sukraloza, acesulfam K.

Mnenja

Mnenja

Napiši svoje mnenje.

Ostrovit - PRE - Amino 400g

Živilo za športnike s sladili

Napiši svoje mnenje.