Koda

Ostrovit - BCAA PLUS 400g

Živilo za športnike s sladili

16,99 €
Količina:
zoom_out_map
Opis
Opis izdelka

OstroVit BCAA PLUS True Taste je mešanica Bcaa aminokislin, glutamina in tavrina.


BCAA so esencialne aminokisline z razvejanimi verigami (levcin, izolevcin, valin v razmerju 2:1:1), ki ščitijo mišice pred hiranjem, spodbujajo aktivne anti- katabolne procese in skrbijo za oskrbo z energijo pri napornih telesnih aktivnostih. Naravna količina aminokislin v telesu ne zadošča za celotno vadbo in rezultat je opustošena mišična masa v povezavi s kataboličnimi procesi. Temu neželenemu učinku se lahko izognemo z dodajanjem BCAA pred treningom in po treningu, ko se začne proces regeneracije mišic.


GLUTAMIN je najpogostejša aminokislina v mišičnem tkivu in krvi. Ima ključno vlogo pri sintezi beljakovin in regeneraciji mišic. Je pol esencialna aminokislina, ki jo lahko telo tvori le v majhnih količinah, zato je glavni vir le-te prehrana. Potrebuje jo vsaka mišica v telesu, saj je ena najbolj pomembnih sestavin pri sintezi beljakovin, ki skrbijo za zdravje celic in popravila tkiv.  Potrebna je za hipertrofijo in ima pomembno vlogo pri regeneraciji poškodovanih tkiv. Za vsakega, ki je vključen v visoko intenzivne vadbene programe, ki so namenjeni hipertrofiji mišic, je glutamin izjemno koristen dodatek.


TAVRIN igra ključno vlogo pri dopolnilih športnikov. Učinkovito krepi regenerativne in kognitivne procese ter omogoča učinkovitejše in daljše delo naših mišic med težkim in napornim treningom.


Uporaba: zmešajte 14 g izdelka (1,4 merice) v 300 ml vode ali soka in spijte pred ali med treningom.


Hranilna vrednost na odmerek (14 g):

BCAA (L-levcin, L-izolevcin, L-valin v razmerju 2:1:1) 5000 mg

L-glutamin

3000 mg

Tavrin

1000 mg


Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: L - Glutamin, maltodextrin L-levcin, L-izolevcin, L-valin, L-glicin, tavrin, arome, sladila: sukraloza, acesulfat K, regulator kislosti - citronska kislina, aroma.

Alergeni: Izdelek lahko vsebuje mleko,oreščke,oves in jajca

Mnenja

Mnenja

Napiši svoje mnenje.

Ostrovit - BCAA PLUS 400g

Živilo za športnike s sladili

Napiši svoje mnenje.