Herkul.eu je specializirana trgovina s športno prehrano, športnimi oblačili, pripomočki za fitnes in telovadbo ter  opremo za vse borilne športe. 

Pri nas najdete vse vrste prehranskih dopolnil in živil za športnike, za vse okuse in potrebe. Zlasti smo ponosni na izredno bogato ponudbo nizkokaloričnih izdelkov. 

Pri nas najdete tudi športna oblačila priznanih blagovnih znamk. Ena izmed teh je vodilna znamka v fitnes svetu - NEBBIA, druga pa kanadska znamka Jed North, ki sledi vsem svetovnim trendom in jo promovirajo številni znani obrazi. 

Smo ekskluzivni uvozniki za ti dve znamki in z njimi pokrivamo večji del Evrope.

Poleg prehranskih dodatkov in športnih oblačil vam ponujamo tudi opremo in pripomočke za trening ter vas kompletno opremimo za borilne športe. 

Pri nas torej na enem mestu najdete vse kar potrebujete za zdrav, aktiven način življenja.

Naša ponudba vključuje le vrhunske evropske znamke, kot so OstroVit, Prozis, BodyLab, BestNutrition, Nutrytec, Venum, Pride, Booster, NEBBIA, Jed North, idr • 1000

  + izdelkov

 • 81%

  strank se vrne

 • 10novih

  izdelkov vsak mesec

---

 • Iščete popoln izdelek za vas?

  V klikor potrebujete pomoč nas lahko kontaktirate preko e-mail naslova info@herkul.eu ali pokličete na telefonsko številko 031 225 100 ali pa kar obiščete naše poslovalnice, kjer vam bomo z veseljem pomagali

 • Hitra dostava

  Večina naročil je dostavljena že naslednji delovni dan. Izdelke dostavlja podjetje DPD, ki vas pred dostavo kontaktira.

 • Najvišja kvaliteta izdelkov

  Ponujamo samo izdelke preverjenih in uveljavljenih evropskih proizvajalcev. Vse izdelke smo pred vključitvijo v ponudbo preiskusili tudi sami.