Koda

OstroVit - Omega 3-6-9 (90 kaps).

Prehransko dopolnilo

6,99 €
Količina:
zoom_out_map
Opis
Opis izdelka

OstroVit Omega 3-6-9 je prehransko dopolnilo v kapsulah, ki vsebujejo omega 3 maščobne kisline (EPA, DHA, ALA), Omega 6 (LA) in Omega 9 (OA), obogatene z vitaminom E. Omega 3, omega 6 in omega 9 maščobne kisline so med bistvenimi nenasičenimi maščobnimi kislinami. Pravilen delež vseh nenasičenih kislin je zelo pomemben, saj ima vsaka od njih drugačno vlogo v telesu.


OMEGA 3
Omega-3 mašobne kisline znižujejo raven slabega holesterola (LDL) in s tem dvigujejo raven dobrega (HDL). Večinoma znižujejo trigliceride. Najpomembnejši izmed njih - DHA in EPA - sta edinstveni gradniki naših celic. Zahvaljujoč omega 3 maščobnim kislinam celična membrana deluje bolje, kar izboljša vse življenjske procese. Povečujejo imunost telesa in so potrebne za nastanek in delovanje možganov.


OMEGA 6
Omega 6 maščobne kisline so gradniki celic, sodelujejo pri proizvodnji mnogih hormonov, vključno z nevrotransmiterji (povezave med možganskimi živčnimi celicami), pomagajo izboljšati delovanje centralnega živčnega sistema. Te kisline so pomemben sestavni del celičnih membran, podpirajo imunost, izboljšajo delovanje živčnega sistema.


OMEGA 9
Omega-9 maščobne kisline znižujejo skupni in slab (LDL) holesterol, ne da bi pri tem znižale dobrega (HDL). So gradniki vsake celice, pomagajo ohranjati normalen krvni tlak.


Ostrovit - Omega 3-6-9 je dodatno obogaten z vitaminom E, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom. Je priporočljiv za vse ljudi, ki želijo izboljšati svoje počutje in delovanje telesa.


Uporaba: vzemite 1 kapsulo na dan, najbolje med obrokom.


Hranilna vrednost na odmerek (1 kapsula):

Ribje olje

- od tega EPA

- od tega DHA

400 mg

72 mg

48 mg

Laneno olje

- od tega ALA

- od tega LA

- od tega OA

300 mg

150 mg

45 mg

60 mg

Sončnično olje

- od tega LA

- od tega OA

 290 mg

145 mg

43,5 mg

Vitamin E  10,5 mg (88 % RDA)

Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine

Ribje olje, laneno olje, sončnično olje, želatina, vlažilec - glicerol, voda, DL-alfa-tokoferil acetat (vitamin E).

Mnenja

Mnenja

Napiši svoje mnenje.

OstroVit - Omega 3-6-9 (90 kaps).

Prehransko dopolnilo

Napiši svoje mnenje.