Koda

OstroVit - Ashwagandha VEGE (60 kaps.)

Prehransko dopolnilo

VEGANSKO

11,99 €
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Količina:
zoom_out_map
Opis
Opis izdelka

OstroVit Ashwagandha VEGE je prehransko dopolnilo v veganskih kapsulah. Kapsula in surovina ne vsebuje živalskih snovi, zato je dodatek namenjen tudi veganom. Izvleček iz celotne rastline Ashwagandha je standardiziran na več kot 7,2% ​​vitanolidov, ki z vsebnostjo ekstrakta 700 mg zagotavljajo vsebnost kar 50 mg vitanolidov. Eden najmočnejših dodatkov na trgu na trgu ni samo zaradi visoke vsebnosti vitanolidov, temveč tudi zaradi vsebnost vitamina A in drugih alkaloidov. 


Ashwagandha je zelišče, ki je že znano iz tradicionalne indijske medicine ali ajurvede. Običajno se ekstrakt pridobi iz koreninskega ali nadzemnega dela rastline, včasih pa se uporablja kot celota, kot v primeru izdelka OstroVit Ashwagandha VEGE. Ashwagandha je ena izmed adaptogenih rastlin, torej tistih, ki izboljšujejo stanje našega živčnega sistema in splošno počutje. Adaptogeni podpirajo vsakodnevno delovanje v stresnih situacijah, skrajni izčrpanosti ali med napornimi treningi in težkimi cikli zmanjševanja telesne maščobe. Raziskave kažejo, da pomaga pri povečanem kortizolu ali stresni hormonu, katerega visoka raven je za nas zelo slaba. Ashwagandha lahko pomaga povečati fizično in duševno odpornost ter izboljša koncentracijo in osredotočenost.


OstroVit - Ashwagandha se uporablja tudi kot pomirjevalo, ki zagotavlja miren spanec in občutek umirjenosti. Zahvaljujoč njegovim prilagoditvenim lastnostim telesu omogoča prilagajanje na stresne dejavnike. Prav tako pa prispeva tudi h krepitvi imunskega sistema.


 GLAVNE ZNAČILNOSTI:
- spodbuja pravilno delovanje kardiovaskularnega sistema,
- prispeva k ohranjanju pravilnega delovanja živčnega sistema,
- prispeva k večji fizični sposobnosti,
- podpira spominske procese,
- ima prokognitivne učinke (podpira koncentracijo, spomin in fokus)
- ima učinek, ki zmanjšuje stresni hormon - kortizol
- kar 50 mg vithanolidov in dodatno standardizacija za alkaloide in vitamin A


OstroVit - Ashwagandha se posebej priporoča športnikom in ljudem s povečano telesno aktivnostjo, ker z njeno pomočjo ohranjajo vzdržljivost, občutek vitalnosti in energije. Ker vsebuje visoko vsebnost železa, ima pozitiven učinek na rast hemoglobina, belih krvnih celic in eritrocitov.

Uporaba: zaužijte en odmerek (1 kapsula) dnevno med obrokom. 


Hranilna vrednost na odmerek (1 kapsula):

Ekstrakt cele rastline ashwagandhe

- vithanolidi 

- alkaloidi 

- z daferinom A 

700 mg

(7,2%) 50 mg

(1%) 7 mg

(0,25%) 1,75 mgHranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Mnenja

Mnenja

Napiši svoje mnenje.

OstroVit - Ashwagandha VEGE (60 kaps.)

Prehransko dopolnilo

VEGANSKO

Napiši svoje mnenje.