Koda

OstroVit - Vitamin B12 (200 tab.)

Prehransko dopolnilo

10,99 €
Količina:
zoom_out_map
Opis
Opis izdelka

OstroVit Vitamin B12 Metilkobalamin je prehransko dopolnilo iz profesionalne linije vitaminov. Izdelek je namenjen vsem tistim, ki želijo dnevno prehrano dopolniti z vitaminom B12. Iščete dodatek, ki je enostaven za uporabo in bi lahko skrbel za vaš žilni sistem in dvignil imunost vašega organizma? Izberite OstroVit vitamin B12 metilkobalamin.


Vitamin B12 v obliki metilkobalamina velja za najboljšo dopolnilno obliko tega vitamina. Metilkobalamin je biološko aktivna oblika vitamina B12, priporočljiva za vse osebe, ki se spopadajo z motnjami, povezanimi z absorpcijo nemetilnih oblik vitamina, ki najpogosteje obstajajo v prehranskih dopolnilih. Metilkobalamin se zlahka absorbira, ostane v tkivih dlje in ne vsebuje škodljivega cianida.


Vitamin B12 je naravno prisoten v mesu in izdelkih živalskega izvora, zato vegetarijanci in vegani najpogosteje trpijo zaradi njegovega pomanjkanja


GLAVNE ZNAČILNOSTI:

  • VPLIV NA ORGANIZEM - Brez ustrezne količine vitamina B12 vaš organizem ne more delovati pravilno. Vitamin B12 podpira proizvodnjo rdečih krvnih celic in vpliva na živčni sistem, zato vam pomaga pri pomnjenju in koncentraciji.
  • VITAMIN V OBLIKI METILKOBALAMINA - Metilkobalamin je najboljša oblika vitamina B12 na trgu. V primerjavi s pogosto uporabljenim cianokobalaminom v tabletah se hitreje asimilira in ostane v telesu dlje časa. Je pripravljena učinkovina, ki se ne spremeni v enostavnejšo obliko.
  • VELIK ODMEREK - En odmerek prehranskega dopolnila OstroVit vsebuje 400 µg vitamina B12, kar predstavlja štiri dnevne odmerke. Pakiranje za več mesecev uporabe.
  • IZDELEK ZA VEGANE - Če ste vegetarijanec, vegan ali redko jeste meso in živalske izdelke, vam svetujemo, da uporabite vitamin B12. Njegovo pomanjkanje lahko povzroči anemijo in različne nevrološke motnje.

GLAVNE ZNAČILNOSTI VITAMIN B12:

-  prispeva k sproščanju energije pri presnovi.
- prispeva k delovanju živčnega sistema.
- prispeva k presnovi homocisteina.
-  prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.
- ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk.
- ima vlogo pri delovanju imunskega sistema,
- prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
- ima vlogo pri delitvi celic

Uporaba: Vzemite 1 odmerek (1/4 tablete) na dan.


Hranilna vrednost na odmerek (1/4 tablete):

 Na odmerek 1/41 tableta

Vitamin B12

100 µg (4000% RDA)

400 µg (16000% RDA)

Hranite na suhem in hladnem mestu. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Mnenja

Mnenja

Napiši svoje mnenje.

OstroVit - Vitamin B12 (200 tab.)

Prehransko dopolnilo

Napiši svoje mnenje.